
Rozpoczynamy projekt: Warsztaty dla piekarzy: chleb, pasja i ewolucja.
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Fundator projektu
Działania Sitspoż są wspierane przez Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Konkurs „Pszenica”
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Konkurs w ramach czwartej edycji Warsztatów
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Ocena jakości mąki w piekarni
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Dobór mąki do uwarunkowań piekarni
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Powtarzalna jakość pieczywa
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Wymagania normatywne dla mąki – 1
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Wymagania normatywne dla mąki – 2
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Dobór wyróżników jakościowych dla mąki
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Jak zapisać wymagania jakościowe względem mąki?
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Czy mała piekarnia powinna mieć własne laboratorium jakościowe? –1
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Czy mała piekarnia powinna mieć własne laboratorium jakościowe? –2
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Korzyści ze współpracy piekarni i młyna są obopólne
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Warsztaty ruszyły!
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Za nami pierwsze warsztaty! Fotorelacja ze spotkania 16-17.09.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Za nami drugie warsztaty! Fotorelacja ze spotkania 20-21.09.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Konkurs „Pszenica” rozwiązany!
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Konkurs rozwiązany!
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Trzecie warsztaty za nami! Fotorelacja ze spotkania 11-12.10.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

To już półmetek. Za nami czwarte warsztaty. Fotorelacja ze spotkania 18-19.10.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Piąte warsztaty minęły. Fotorelacja ze spotkania 21-22.10.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Szóste warsztaty za nami! Fotorelacja ze spotkania 25-26.10.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Ostatnie warsztaty już za nami! Fotorelacja ze spotkania 8-9.11.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Kończymy projekt Warsztaty Dla Piekarzy
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Kto chciałby ponownie przyjechać na warsztaty?
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.