Korzyści dla wszystkich

W czasach dynamicznych zmian, również w przemyśle spożywczym, należy stale pilnować jakości produktów dostarczanych do odbiorcy końcowego. SITSpoż. realizuje projekty społeczne, które pozwalają przedsiębiorcom i konsumentom zrozumieć jak istotne jest odpowiedzialne podejście do ogólnie pojętego żywienia.

Dokładamy starań, aby powiadamiać o konsekwencjach nieprawidłowego odżywiania czy błędnej produkcji i przechowywania żywności oraz o korzyściach, które przynoszi poprawne podejście do zagadnień branży spożywczej. Poniżej prezentujemy projekty, które pokazują jak SITSpoż. zmienia podejście do żywienia na lepsze.

Pilnujemy wysokiej jakości produktów
Dbamy o zdrowie i bezpieczeństwo
Podtrzymujemy polską tradycję
Pomagamy przedsiębiorcom
Uświadamiamy konsumentów
Promujemy lokalne wyroby

Projekty bieżące:

Promocja konsumpcji jabłek: Szarlotka

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Przemysłu Spożywczego informuje o rozpoczęciu konkursu dla wszystkich firm, które wypiekają ciasta: ciastkarnie, restauracje, kawiarnie, bary, inne. Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Owoców i Warzyw.

Projekty zakończone: