Rozpoczynamy projekt: Warsztaty dla piekarzy: bagietka, bułka, czekadełko.
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Zboże (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Czy piekarnie powinny się zmieniać?
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Fakty i cyfry dla zbóż – 1 (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Fakty i cyfry dla zbóż – 2 (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Fakty i cyfry dla pieczywa – 1 (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Fakty i cyfry dla pieczywa – 2 (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Terminy warsztatów dla piekarzy – można już się zgłaszać!
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Konkurs „jaka to odmiana pszenicy” (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Pszenica (wiedzy nigdy za wiele…)
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Co to jest czekadełko? – Konkurs
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Materiały szkoleniowe dla uczestników
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Rozwiązanie konkursu „Jaka to odmiana pszenicy”
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Relacja z pierwszych warsztatów dla piekarzy, 15-16.02.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Relacja z drugich warsztatów dla piekarzy, 18-19.02.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Relacja z trzecich warsztatów dla piekarzy, 01-02.03.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Relacja z czwartych warsztatów dla piekarzy, 08-09.03.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Relacja z piątych warsztatów dla piekarzy, 11-12.03.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Konkurs zakończony!
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Chwilowo przerywamy warsztaty!
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Warsztaty wracają!!
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Relacja z szóstych warsztatów dla piekarzy, 10-11.05.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Relacja z siódmych warsztatów dla piekarzy, 24-25.05.2021
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.