Ważny artykuł

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Lódź PDF Drukuj Email
Wpisany przez Łódź   
piątek, 02 kwietnia 2010 18:48

lodzŁódzki Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Łodzi
Aleja Marszałka Józefa Piłsudskiego 84, 92-202 Łódź
tel. 042/674 64 14 
Przewodnicząca: Elżbieta Polak 

Sprawozdanie merytoryczne z Łódzkiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2015


Sprawozdanie merytoryczne z Łódzkiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2016

Poprawiony: czwartek, 16 lutego 2017 13:15