Ogólnopolska Konferencja Piekarska: „Sukces w piekarstwie – czy to możliwe?”

Projekt sfinansowany z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych

19 października w Warszawie odbyła się ogólnopolska konferencja piekarska nt.: „Konferencja piekarska „Sukces w piekarstwie – czy to możliwe?”.

Temat interesująco rozwinęli dr inż. Krystyna Jarosz, która przedstawiła prezentacje nt.: „Optymalizacji produkcji piekarskiej – teraźniejszość i przyszłość piekarni rzemieślniczej”, mgr Aneta Banaszek, która przybliżyła słuchaczom temat kształtowania relacji z konsumentami w późnej ponowoczesności, dr inż. Zbigniew Oczadły, który przedstawił wpływ oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych na wybory dokonywane przez konsumentów oraz mgr Agnieszka Wryk, która poruszyła temat „Współpraca z klientem droga do sukcesu”.
Po wystąpieniach wywiązała się niezwykle ciekawa dyskusja na temat możliwości sukcesów w piekarstwie przy obecnej sytuacji polityczno-ekonomicznej w Polsce.
Uczestnicy mieli okazję zapoznać się z nowymi spojrzeniami na sukces w piekarstwie, aby móc je wykorzystać w praktyce.

Gościem konferencji był Jan Krzysztof Ardanowski – przewodniczący Rady ds. Rolnictwa i Obszarów Wiejskich przy Prezydencie RP.

Projekt sfinansowany z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych