
Rozpoczynamy projekt: Warsztaty dla piekarzy: żyto, zboża pradawne i bezglutenowe.
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.


Terminy warsztatów dla piekarzy – można już się zgłaszać!
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.











Aktualne terminy warsztatów dla piekarzy – pora się zgłaszać!
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Ważny komunikat dla zainteresowanych Warsztatami dla piekarzy
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Warsztaty dla piekarzy: Materiały szkoleniowe
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Relacja z warsztatów dla piekarzy 22.06.-23.06.2020
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Relacja z warsztatów dla piekarzy (nauczyciele) 24.06.-25.06.2020
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Relacja z warsztatów dla piekarzy 29.06.-30.06.2020
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Relacja z warsztatów dla piekarzy 13.07.-14.07.2020
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Relacja z warsztatów dla piekarzy 20.07.-21.07.2020
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Relacja z warsztatów dla piekarzy 27.07-28.07.2020
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Relacja z warsztatów dla piekarzy 03-04.08.2020
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.