Promocja wysokiej jakości pieczywa i przetworów zbożowych na rynku krajowym
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Zachęcamy do przeczytania artykułów dotyczących działań SITSpoż. Zapraszamy do lektury!
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
W ramach projektu „Produkcja filmu promocyjnego pt. „ Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia” publikujemy gotowy film.
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Projekt finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
W ramach projektu „Produkcja filmu promocyjnego pt. „ Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia” publikujemy artykuł o glutenie.
W ramach projektu „Produkcja filmu promocyjnego pt. „ Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia” publikujemy artykuł o rodzajach chleba.
Tworzymy bazę trenerów. Zapraszamy do współpracy audytorów IFS i autoryzowanych konsultantów IFS.
Wpływ kwalifikacji energetycznych na działąnie gospodarki spożywczej.
Adres:
ul. Czackiego 3/5 00-043 Warszawa
NIP: 5260300121
REGON: 000671591
KRS: 0000091342
Nr konta: 66 2490 0005 0000 4530 7452 1084
Biuro:
22 826 63 44 : biuro@sitspoz.pl
Ośrodek Doskonalenia Kadr:
601 690 999 : szkolenia@sitspoz.pl
Zespół Rzeczoznawców:
22 826 63 44 : zespol.rzeczoznawcow@sitspoz.pl
Energetyczna Komisja Kwalifikacyjna:
601 690 999 : szkolenia@sitspoz.pl
Krajowa Rada Drożdżownictwa:
22 8 266 344 : biuro@sitspoz.pl
POLITYKA PRYWATNOŚCI