Bezpieczeństwo jest dla nas ważne! Chronimy siebie i chronimy innych uczestników.
W związku z trwającym nadal zagrożeniem koronawirusem, chcemy poinformować wszystkich zainteresowanych, że:
- Sala warsztatowa w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci w Lublinie jest obiektem o powierzchni 130 m2 i mieści 24 stanowiska pracy.
Każda grupa szkoleniowa będzie się składała z 12 uczestników, na jednego uczestnika przypadać będzie średnio 10 m2 - Codziennie, przed przystąpieniem do zajęć, każdy uczestnik warsztatów będzie proszony o wypełnienie standardowej ankiety oraz zmierzenie temperatury swojego ciała.
- W sali warsztatowej są wydzielone miejsca do mycia i dezynfekcji rąk oraz są dostępne preparaty dezynfekcyjne.
Prosimy zainteresowanych o zapoznanie się z treścią ankiety i sprawdzenie, czy na każde z 4 pytań odpowiedzą Państwo: NIE
Celem naszego działania jest, by uczestnicy:
- Na warsztaty przyjeżdżali zdrowi.
- Do domów wracali zdrowi, zadowoleni, z nowymi pomysłami na pieczywo i z większymi wymaganiami co do surowców zbożowych.
Kliknij aby powiększyć:
„Warsztaty dla piekarzy: żyto, zboża pradawne i bezglutenowe. Światowe trendy dla pieczywa najwyższej jakości.“
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.