OPIS I CEL SZKOLENIA

System HACCP to System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Jest to postępowanie, które ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością.

Na szkoleniu dowiesz się w jakiś sposób opracować dokumentacje systemu HACCP oraz jak wdrożyć system w Twojej firmie. Dowiesz się podstawowych wymagań systemu oraz jak je interpretować aby przynosiło to jak największe korzyści.

GRUPA DOCELOWA

Na szkolenie zapraszamy pracowników, menadżerów oraz właścicieli firm, którzy są zainteresowaniu wdrożeniem systemu HACCP w swojej firmie oraz osoby zainteresowane tematyką szkolenia.

PROGRAM SZKOLENIA:

CZAS SZKOLENIA

Obie formy szkolenia obejmują wykłady, część ćwiczeniową i panel dyskusyjny na którym będzie można zadawać pytania.

DATY SZKOLEŃ I CENA