Aktualny projekt jest czwartą z rzędu, ostatnią, edycją praktycznych warsztatów dla piekarzy.
Proszę napisać swoją opinię, z czego może wynikać nazwa projektu: Warsztaty dla piekarzy: chleb, pasja i ewolucja. Światowe trendy dla pieczywa najwyższej jakości.
Oczekujemy w odpowiedzi kilku zdań. Dla ułatwienia podajemy tytuły poprzednich projektów a dodatkowo warto wiedzieć, że w bieżących warsztatach mogą wziąć udział uczestnicy warsztatów wcześniejszych.
Poprzednie warsztaty miały nazwy:
1. Warsztaty dla piekarzy: promocja pieczywa najwyższej jakości z wykorzystaniem światowych trendów
2. Warsztaty dla piekarzy: żyto, zboża pradawne i bezglutenowe. Światowe trendy dla pieczywa najwyższej jakości
3. Warsztaty dla piekarzy: bagietka, bułka, czekadełko. Światowe trendy dla pieczywa najwyższej jakości
Dla dwóch osób, które logicznie odpowiedzą na nasze zapytanie przeznaczona jest miła nagroda (unikalny i już praktycznie nieosiągalny album „Malarska opowieść o polskim chlebie“). Termin zakończenia konkursu to 15.09.2021 r. Odpowiedzi proszę przesyłać na adres: szkolenia@sitspoz.pl.
Z konkursu wyłączeni są pracownicy SITSpoż. i osoby współpracujące z nami w projekcie.
„Warsztaty dla piekarzy: chleb, pasja i ewolucja. Światowe trendy dla pieczywa najwyższej jakości”. Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.