Przyszła pora na podsumowanie i pożegnanie.
Dziękujemy wszystkim młodym uczestnikom za udział w warsztatach i dobre opinie wpisane do ankiet. W dwudniowych zajęciach wzięło udział 48 młodych piekarzy (poniżej 30. roku życia) z całej Polski. Młodzi piekarze przez dwa dni powoli, samodzielnie ćwiczyli w spokojnej atmosferze. Osobiście przygotowywali również wystawki swoich wypieków. Każdy z nich wie, że znak „Produkt polski” to nie tylko polskie surowce, ale także bardzo dobry smak.
Życzymy wszystkim uczestnikom powodzenia w ich pracy piekarskiej!
Dziękujemy Funduszowi Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa za sfinansowanie tego projektu.
—
„Warsztaty dla piekarzy: początek to tradycja”. Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.