Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Radom PDF Drukuj Email
Wpisany przez Radom   
piątek, 02 kwietnia 2010 18:55

radomRadomski Regionalny Oddział Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Radomiu, 
ul. Struga 7a, 26-600 Radom 
Przewodniczący: Stanisław Wójcik

 


Sprawozdanie merytoryczne z Radomskiego Oddziału SITSpoż za 2016r.

Poprawiony: wtorek, 21 lutego 2017 13:00