Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
Naszą witrynę przegląda teraz 110 gości 
 
 
28.03.2011 Dąbrowa Górnicza - Szkolenie - Projekt Real

 
8.02.2011 Słupsk - Szkolenie - Projekt Real

 
Konferencja "Rynek produktów mrożonych" 08.12.09r.

W dniu 8 grudnia 2009r odbyła się konferencja pt."Rynek produktów mrożonych". Jeden z paneli poprowadził Pan Zbigniew Kacprzyk - Przewodniczący Krajowej Rady Przetwórstwa i Zamrażalnictwa Owoców i Warzyw działającej przy SITSpoż 

Konferencja
Rynek produktów mrożonych 
Nowe trendy i wyzwania dla branży

Więcej…
 
Konferencja: „Przyszłość producentów w aspekcie współpracy z nowoczesnymi kanałami dystrybucji”

 Stowarzyszenie Naukowo – Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego uprzejmie informuje, iż w dniu 15 czerwca 2010 r. odbyła się w Naczelnej Organizacji Technicznej  w Warszawie ul. Czackiego 3/5 godz.11.00 konferencja:  „Przyszłość producentów w aspekcie współpracy z nowoczesnymi kanałami dystrybucji”, pod patronatem Pana Marka Sawickiego, Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Głównym organizatorem była Rada Gospodarki Żywnościowej. Konferencja poświęcona była nowym wyzwaniom stojącym przed producentami rolnymi oraz przetwórcami żywności w zakresie analizy oraz zarządzania produkcją, wynikającymi z dynamicznego rozwoju nowoczesnych kanałów dystrybucji. Celem konferencji było zaprezentowanie szeroko pojętych zagadnień współpracy z sieciami handlowymi i wskazanie producentom rolnym i przetwórcom żywności nowoczesnych form zbytu swoich  wyrobów w zmieniających się uwarunkowaniach zewnętrznych.   

Więcej…
 
19.01.2011 Mysłowice - Szkolenie - Projekt Real

 
III Konferencja Piekarska

 Redakcja „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego” oraz Stowarzyszenie Naukowo -  Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego informują,  że w dniu  16 listopada 2009 r. odbyła się III Konferencja Piekarska. 


Rozwój branży piekarsko-cukierniczej z wykorzystaniem funduszy promocji. 
Celem konferencji było zwrócenie uwagi na możliwości dofinansowania branży piekarsko – cukierniczej. Omówione zostały zagadnienia: kto może uzyskać wsparcie finansowe i jakie trzeba spełniać warunki. O sprawach związanych z możliwościami uzyskania wsparcia i warunkach, jakie trzeba spełniać dyskutowali m.in. przedstawiciele Biura Promocji Żywności Agencji Rynku Rolnego.

Gorąco zapraszamy do udziału w naszych przyszłych konferencjach!

 
<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna > ostatnia >>

Strona 10 z 10