Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
ZESPÓŁ RZECZOZNAWCÓW
Ekspertyzy i opinie dotyczące jakości przetworów przemysłu owocowo-warzywnego PDF Drukuj Email
Wpisany przez Grażyna Rawa   

-Towaroznawstwo i analizy jakościowe artykułów spożywczych   z owoców i warzyw.

-Bezpieczeństwo i higiena pracy oraz ochrona zdrowia i higiena produkcji  w przemyśle owocowo - warzywnym.

- Normalizacja w zakresie przetworów z owoców i warzyw oraz metod analizy ich jakości.

- Badanie jakości (surowce i przetwory z owoców i warzyw).


Odbiorcami naszych opracowań w tym zakresie były m.in. zakłady:
- ZPOW Dawtona - 05-870 Błonie k/Warszawy, ul. Bieniewicka 22
- Firma Emig Spółka z o.o. -02-434 Warszawa ul. Łuki Wielkie 3/5
- Zakład Produkcji Spożywczej, Firma Roleski 33–113 Zgłobice Zbylitowska Góra, ul. Spacerowa 181 A

 
<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna > ostatnia >>

Strona 6 z 13