Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Lista kontaktów - zespół
Kontakt - Zespół + Grupy PDF Drukuj Email
Wpisany przez Administrator   
wtorek, 20 stycznia 2015 14:07
Grażyna Rawa - Zespół
Kierownik Zespołu

Adres:
Czackiego 3/5
Warszawa
00-043

List: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Ten adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. Javascript musi być włączony żeby móc go zobaczyć.
Telefon: 22 827 38 49
Faks: 22 827 38 47

Informacje:

zespol.rzeczoznawcow@sitspoz.pl

biuro@sitspoz.pl

Nasze telefony:


Warszawa
Kierownik Zespołu: Grażyna Rawa
tel. 22 827 38 49,
fax: 22 827 38 47, 22 827 38 48

Olsztyn
Kierownik Grupy: inż. Tadeusz Olejnik
tel. /fax. 89 535 14 15
tel. kom. 502 150 353

 

WROCŁAW

Dolnośląski Oddział Wojewódzki SITSpoż

ul. Piłsudskiego 74, 50-020 Wrocław

Kierownik Grupy:

mgr inż. Bogumił Reuter

e-mail: rzeczoznawcyspoz.wroc@gmail.com

e-mail: kontakt@sitspoz.not.pl


Poprawiony: czwartek, 02 lutego 2017 14:10
 
Poznań PDF Drukuj Email
Wpisany przez Poznan   
wtorek, 20 stycznia 2015 13:40

Informacje: Poznań
Kierownik Grupy: mgr inż. Kazimierz Czeszewski
tel. /fax. 61 848 83 54
Telefon po godz. 17:00 - 695 595 936
Dyżury pełni we wtorki w godzinach 16:00 do 18:00 w Poznaniu ul. Wieniawskiego 5/9 pokój 316.
e - mail Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Poprawiony: wtorek, 20 stycznia 2015 14:09