Ważny artykuł

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Warszawa PDF Drukuj Email
Wpisany przez Warszawa   
piątek, 02 kwietnia 2010 19:13

altMazowiecki Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Warszawie
ul. Czackiego 3/5, 00-043 Warszawa
tel. 022/826 63 44
Przewodniczący:  Marek Czapracki

 

Sprawozdanie merytoryczne z Mazowieckiego Oddziału SITSpoż za 2015 rok


Sprawozdanie merytoryczne z Mazowieckiego Oddziału SITSpoż za 2016 rok

Poprawiony: czwartek, 23 lutego 2017 13:59