Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Zarząd Główny
# Nazwa Pozycja Telefon Telefon komórkowy Faks
1 Bronisław Wesołowski Prezes Zarządu Głównego (022) 826 63 44 (022) 827 38 47
2 Małgorzata Wojnarowska Członek Zarządu Głównego - Zespół Statutowo-Organizacyjny +48 22 826 63 44