Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Posiedzenie Krajowej Rady Piekarzy i Cukierników PDF  Array Drukuj Array  Email

Posiedzenie Krajowej Rady Piekarzy i Cukierników w siedzibie SITSpoż w dniu 13 kwietnia 2011 r.

 

Od lewej stoją: Tadeusz Grzęda Stowarzyszenie Piekarzy Polskich; Maciej Mielczarski Przewodniczący Krajowej Rady Piekarzy i Cukierników; Kazimierz Będkowski Krajowy Związek Rewizyjny „SPOŁEM”, Czesław Dojutrek Przewodniczący Krajowego Forum Piekarstwa i Cukiernictwa przy SITSpoż; Bronisław Wesołowski Sekretarz Generalny Zarządu Głównego SITSpoż; Janusz Kazimierczuk Prezes Stowarzyszenia Piekarzy Polskich; Wojciech Olejniczak Poseł w Parlamencie Europejskim, Henryk Dolecki Krajowy Związek Rewizyjny "SAMOPOMOC CHŁOPSKA”.