Ważny artykuł

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Członkowie Honorowi PDF Drukuj Email
Ocena użytkowników: / 1
SłabyŚwietny 
ZARZĄD
Wpisany przez Administrator   
poniedziałek, 05 kwietnia 2010 09:11

 

B

BALCZEWSKI Szczepan

BERGER Stanisław

BIAŁKOWSKA Irena

BUCHWALD Witold

BUDNIOK Jerzy

D

DĄBROWSKA Teresa

F

FLISSIKOWSKI Brunon

G

GĄBCZYŃSKI Zygmunt

GŁADKOWSKI Józef

GŁOWACKI Andrzej

GOLIK Tadeusz

GRODZKI Antoni

GULCZYŃSKA Jadwiga

H

HETMAŃSKI Jerzy

HORUBAŁA Adolf

J

JABŁOŃSKI Zdzisław

JANIK Danuta

JANKIEWICZ Michał

JANKIEWICZ Mieczysław

K

KAJOR Marian

KAMIŃSKI Włodzimierz

KANIA Ryszard

KONOWAŁOW Anatol

KOSTRO Witold

KOŚNIK Edmund

KOZŁOWSKA Lubomira

KRYSZYŃSKA Maria

KRZYSIK Kazimiera

KUIK Ireneusz

Ł

ŁAWNICZAK Kazimierz

M

MACHOWCZYK Halina

MIERZEJEWSKI Józef

MUNDKOWSKI Wiktor

MURCZKIEWICZ Eugeniusz

N

NAPIERAŁA Władysław

NOWICKI Mieczysław

NOWIŃSKI Edmund

O

OLSZEWSKI Adam

ORZAŁKIEWICZ Stanisław

P

PALMA Stanisław

PEZACKI Wincenty

PISAREK Władysław

R

RACZKO Waldemar

RAWA Małgorzata

RAWSKI Janusz

RUTKOWSKI Antoni

RYBICKA Elżbieta

S

SALWOWSKI Jerzy

SKOTNICKI Eugeniusz

SŁOMCZYKOWSKI Jerzy

SOSKA Zdzisław

SZELUTO Jan

SZEPIETOWSKI Witold

SZLOSER Wiesław

Ś

ŚLIWIŃSKA Agnieszka

ŚWIECHOWSKI Czesław

T

TYSZKIEWICZ Stanisław

W

WACHNIAK Jan

WARZECHA Antoni

WESOŁOWSKI Bronisław

WYSZKOWSKI Eugeniusz

Z

ZAJĄC Zdzisław

ZDZIESZYŃSKA Barbara

Ż

ŻABA Tadeusz

Poprawiony: środa, 15 marca 2017 15:48