Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Rzeszów PDF Drukuj Email
Wpisany przez Rzeszów   
piątek, 02 kwietnia 2010 18:58

rzeszowPodkarpacki Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Rzeszowie
ul. Kopernika 1, 35-069 Rzeszów
tel. 17/862 13 9117/862 13 91, 862 13 91
Przewodniczący: Tadeusz Pruchnik
Sprawozdanie merytoryczne z Podkarpackiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2015

Sprawozdanie merytoryczne z Podkarpackiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2016

Poprawiony: środa, 08 marca 2017 12:48