Ważny artykuł

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Wydawnictwa i Sprzedaż
Aktualna oferta sprzedaży książek i podręczników branżowych PDF Drukuj Email
czwartek, 08 kwietnia 2010 01:00

UWAGA! 
Przed złożeniem zamówienia prosimy o kontakt telefoniczny celem potwierdzenia dostępności wybranej pozycji. 


Szczegółowych informacji udziela: 
SITSpoż. Ośrodek Doskonalenia Kadr 
ul. Czackiego 3/5 
00-043 Warszawa 
tel. (22) 33 61 327, 827 38 48 
fax (22) 827 38 47, 827 38 48 
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

"Kodeks Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej w piekarstwie i ciastkarstwie"; Warszawa 2003

 19,00 zł cena zawiera koszt przesyłki.   RABAT POWYŻEJ 10szt  >>ZAMÓWIENIE<<

"Dobra Praktyka Produkcyjna i Dobra Praktyka Higieniczna w gastronomii z elementami HACCP"; Warszawa 2004

 19,00 zł   cena zawiera koszt przesyłki. RABAT POWYŻEJ 10szt  >>ZAMÓWIENIE<<

"HACCP w przetwórstwie mięsnym. Poradnik do opracowywania, wdrażania i weryfikacji systemów zakładowych"; Warszawa 2003

29,00 zł   cena zawiera koszt przesyłki. RABAT POWYŻEJ 10szt  >>ZAMÓWIENIE<<