Ważny artykuł

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Wdrożenia i Doradztwo
Wdrożenia i doradztwo

 

ETAP I – Audit zerowy 
Celem jest przegląd struktury organizacyjnej przedsiębiorstwa oraz posiadanych i funkcjonujących dokumentów w aspekcie wymagań normy lub innych aktów prawnych. 

ETAP II – Szkolenie dla kadry zarządzającej 
Celem jest podniesienie świadomości kadry zarządzającej, właścicieli o rozpoczętym procesie wdrażania. 

ETAP III – Tworzenie dokumentacji oraz szkolenia pracowników 
Celem jest opracowanie niezbędnych dokumentów zgodnie z wymogami przy pomocy naszych konsultantów oraz przeprowadzenie szkoleń z zakresu wdrażanych standardów dla pracowników. 

ETAP IV – Audit końcowy, weryfikacja systemu 

Serdecznie zapraszamy do nawiązania współpracy. 



Bliższe informacje uzyskać można: 

SITSpoż. Ośrodek Doskonalenia Kadr 
ul. Czackiego 3/5 
00-043 Warszawa 
tel. (22)33 61 327, 827 38 48 
fax (22) 827 38 48 
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.