Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Harmonogram szkoleń
Filtr tytułów     Wyświetl: 
# Autor Odsłony
1 dr inż. Danuta Pająk 1607
2 dr inż. Danuta Pająk 1541
3 dr inż. Danuta Pająk 1359
4 dr inż. Danuta Pająk 2063
5 dr inż. Danuta Pająk 5557
6 Administrator 1678