Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Olsztyn PDF Drukuj Email
Wpisany przez Olsztyn   
piątek, 02 kwietnia 2010 18:50

olsztynWarmińsko-Mazurski Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Olsztynie
Pl. Konsulatu Polskiego 1, 10-532 Olsztyn 
tel 89/523 66 39, fax 89/535 14 15 
Przewodniczący: Marek Cierach Informacje o Olsztynie.

Poprawiony: poniedziałek, 24 sierpnia 2015 13:22