Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Kraków PDF Drukuj Email
Wpisany przez Kraków   
piątek, 02 kwietnia 2010 01:00

krakowMałopolski Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Krakowie
ul. Straszewskiego 28, 31-113 Kraków, tel. 012/411 91 44
Przewodnicząca: Ewa Michura

Sprawozdanie merytoryczne z Małopolskiego Oddziału SITSpoż za 2015r.


Poprawiony: czwartek, 16 lutego 2017 13:05