Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Koszalin PDF Drukuj Email
Wpisany przez Koszalin   
piątek, 02 kwietnia 2010 18:42

koszalinŚrodkowopomorskie Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Koszalinie
ul. Jana z Kolna 38, 75-204 Koszalin
tel. 094/342 27 36 
Przewodniczący: Tomasz Rydzkowski


Sprawozdanie merytoryczne ze Śląskiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2015

Poprawiony: poniedziałek, 11 kwietnia 2016 03:55