Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Kielce PDF Drukuj Email
Wpisany przez Kielce   
piątek, 02 kwietnia 2010 18:40

kielceŚwiętokrzyski Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Kielcach
ul.Sienkiewicza 48/50, 25-501 Kielce, 
tel. 41/361 03 6941/361 03 69
Przewodniczący: Jerzy Salwowski

Sprawozdanie merytoryczne ze Świętokrzyskiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2015


Sprawozdanie merytoryczne ze Świętokrzyskiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2016

Sprawozdanie merytoryczne ze Świętokrzyskiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2017

Poprawiony: środa, 07 marca 2018 13:58