Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Kielce PDF Drukuj Email
Wpisany przez Kielce   
piątek, 02 kwietnia 2010 18:40

kielceŚwiętokrzyski Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Kielcach
ul.Sienkiewicza 48/50, 25-501 Kielce, 
tel. 41/361 03 6941/361 03 69
Przewodniczący: Jerzy Salwowski

Sprawozdanie merytoryczne ze Świętokrzyskiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2015


Sprawozdanie merytoryczne ze Świętokrzyskiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2016

Poprawiony: czwartek, 16 lutego 2017 13:04