Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Katowice PDF Drukuj Email
Wpisany przez Katowice   
piątek, 02 kwietnia 2010 18:38

katowiceŚląski Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Katowicach
ul. Podgórna 4, 40-025 Katowice
tel 32/256-46-4932/256-46-49
Przewodnicząca: Celina Nierodkiewicz

Sprawozdanie merytoryczne ze Śląskiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2015


Sprawozdanie merytoryczne ze Śląskiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2016

Sprawozdanie merytoryczne ze Śląskiego Oddziału Wojewódzkiego SITSpoż za rok 2017

Poprawiony: środa, 07 marca 2018 13:56