Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Przegląd Piekarski i Cukierniczy

„Przegląd Piekarski i Cukierniczy”


ul. Rakowiecka 36 pok. 251

02-532 Warszawa

Tel. 22 606 38 29, 22 849 16 49, tel./fax 22 606 37 64

e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

www.ppic.pl


Krótka charakterystyka


„Przegląd Piekarski i Cukierniczy” to wiodące czasopismo branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej. Istnieje od 1953 roku. Co miesiąc trafia do piekarzy, cukierników i lodziarzy w całym kraju, dostarczając wiedzy i informacji niezbędnych w rozwijaniu firm, inspirując i podpowiadając skuteczne rozwiązania. Czynnie uczestniczy w życiu branży, biorąc udział w ważnych krajowych i międzynarodowych targach, konferencjach, sympozjach i konkursach. Informuje o życiu branży w kraju i zagranicą. Uczestniczy w dyskusji o ważnych dla branży sprawach.

W „Przeglądzie Piekarskim i Cukierniczym” można znaleźć informacje o technologii, technice, zarządzaniu firmą i marketingu, interpretacje przepisów prawnych. Zamieszczane są również autorskie receptury i porady doświadczonych technologów.

Czasopismo ściśle współpracuje ze stowarzyszeniami branżowymi w Polsce: Stowarzyszeniem Rzemieślników Piekarstwa RP, Stowarzyszeniem Cukierników, Karmelarzy i Lodziarzy RP i Polbisco.

Informacje ogólne

  • częstotliwość ukazywania się: miesięcznik (12 edycji w roku)
  • nakład: 5000 egzemplarzy
  • grupa docelowa: piekarze, cukiernicy, lodziarze, przemysł piekarski i cukierniczy, szkoły zawodowe i wyższe
  • dystrybucja: prenumerata
  • objętość: ok. 100 stron, pełny kolor
  • formy publikacji promocyjnych: reklama, artykuł sponsorowany, wkładka reklamowa, nowości, ogłoszenia drobne, aktualności i banery na www.ppic.pl.

 

„Przegląd Piekarski i Cukierniczy” – partner w drodze do sukcesu