Ważny artykuł

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Krajowa Rada Przetwórstwa i Zamrażalnictwa Owoców

 

PODSUMOWANIE SEMINARIUM KRPiZOiW - 24 KWIETNIA 2007 r.

  

 

 

 

 

 

W dniu 24 kwietnia 2007 roku w Warszawskim Domu Technika NOT odbyło się seminarium Krajowej Rady Przetwórstwa i Zamrażalnictwa Owoców i Warzyw na temat „Sytuacja na rynku owoców i warzyw przed rozpoczęciem sezonu przetwórczego 2007. 

Sytuacja na rynku przetworzonych owoców i warzyw - dr Bożena Nosecka 
.:wiecej:.

 

Cele i zadania

 

 

 

SITSpoż. Krajowa Rada Przetwórstwa i Zamrażalnictwa Owoców i Warzyw (KRPiZOiW) reprezentuje interesy członków wobec władz administracyjnych, samorządowych i społecznych oraz innych organizacji w oparciu o wnioski zgłoszone przez członków. Rada podlega bezpośrednio Zarządowi Głównemu SITSpoż. 

.:wiecej:.

 

Działalność

 

 

 

Spotkania branżowe organizowane przez Krajową Radę Przetwórstwa i Zamrażalnictwa Owoców i Warzyw (KRPiZOiW):
.:wiecej:.

 

Deklaracja przystąpienia do KRPiZOiW

 

 

 

Szanowni Państwo! 
Prosimy o wypełnienie formularza deklaracji i przesłanie do Biura KRPiZOiW 
Pobierz formularz deklaracji w wybranym formacie: 

format word
format pdf 
.:wiecej:.

 


 

KONTAKT

 

 

SITSpoż. Krajowa Rada Przetwórstwa 
i Zamrażalnictwa Owoców i Warzyw 
ul. Czackiego 3/5 
00-043 Warszawa 
tel. (022) 826 63 44, 336 13 25 
fax (022) 827 38 47 
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.