Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
PDF Drukuj Email

 

Szanowni Państwo,

 

 jako Partner Merytoryczny zapraszamy Państwa do udziału w Kongresie Bezpieczeństwa Żywności, który odbędzie się  w Warszawie 11 października 2017  pod hasłem
 
„Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie.”


 Więcej informacji w załączonym zaproszeniu
.

 Jeśli uznają Państwo, że inna osoba z firmy może być bardziej zainteresowana ww. tematyką, prosimy o przekazanie informacji.
Strona Kongresu: 
http://foodcongress.org/


   Pozdrawiam / Best Regards / Mit freundlichen Grüßen, 
Bronisław Wesołowski - Prezes