Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Opinie o SITSpoż PDF Drukuj Email
Wpisany przez Grażyna Rawa   
czwartek, 17 marca 2016 13:27

List skierowany do Stowarzyszenia Naukowo - Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego
00-043 Warszawa, ul. Czackiego 3/5

15.03.2016 r.

Szanowni Państwo,

Trafiła do mnie Opinia autorstwa dr inż. Aleksandra Jakubowskiego i choć przyszło nam „skrzyżować szable” to z całą uczciwością zawodową i osobistą przyznaję, że jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i obiektywności tego dokumentu. Szerokie spektrum wiedzy, jak również niezależność autora bardzo mnie ujęły.

Mam dość szeroki obraz jakości tworzonych opinii, które raczej nie „grzeszą” wiedzą, a tym bardziej ciężko w nich dopatrywać się obiektywizmu, toteż spotykając się z prawdziwym profesjonalizmem nie sposób mi pominąć tego milczeniem.

Stąd też pozwalam sobie na ten krótki mail. Serdecznie gratuluję i cieszę się, bo takie opinie podtrzymują klasę i autorytet SITSpoż.

Pozostaję z pozdrowieniami / Kind Regards

Adam Opatowicz

 

Poprawiony: czwartek, 17 marca 2016 13:55