Ważny artykuł

 

Organizujemy szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i znakowania produktów spożywczych,  wymagań systemów jakości (BRC, IFS, AIB, HACCP) oraz GHP i GMP, na uprawnienia energetyczne dla dozoru (D) i eksploatacji (E), zakończone egzaminem i inne: 
- otwarte lub w siedzibie Zleceniodawcy.

 

Wykonujemy wyceny majątkowe, opracowania i ekspertyzy z zakresu technologii, badania zdolności produkcyjnej zakładów, elaboraty odszkodowawcze oraz wyceny majątkowe dla obiektów znacjonalizowanych z naruszeniem prawa, zwracanych właścicielom.

 

 

OSIĄGNIĘCIA

 
 
 
 
 
Bydgoszcz PDF Drukuj Email
Wpisany przez Bydgoszcz   
piątek, 02 kwietnia 2010 18:20

bydgoszczKujawsko-Pomorski Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego z siedzibą w Bydgoszczy
ul. Rumińskiego 6, 85-030 Bydgoszcz, 
Przewodniczący: Tadeusz Frąckowiak

Poprawiony: wtorek, 01 września 2015 12:43